Etstechniek

Elektrolytisch markeren: Professioneel en betaalbaar markeren.

Met onze etsmachines kunt u al uw stroomgeleidende producten voorzien van een contrastrijke en duurzame markering.
Of het nu gaat om individuele markering, kleine of grote series: Met een SCRIPTOGRAPH kiest u voor de meest voordelige manier van professioneel markeren.

De scherpte van de markering is bijzonder strak, van een afstandje nauwelijks te onderscheiden van een lasermarkering! Daarom is het apparaat ook geschikt voor het etsen van bedrijfslogo’s.

Eenvoudig en snel voorziet u vlakke, ronde en bolle voorwerpen van teksten, logo’s, typenummers, codes, grafieken en schaalverdelingen. Het is mogelijk om de markering donker of licht te zetten. Diverse modules zijn leverbaar, waardoor de etsmachine van een eenvoudig handbediend apparaat is uit te breiden naar een volautomatisch gestuurde unit!

Met onze printers kunt u zelf uw sjablonen produceren. We hebben eenvoudige stand-alone printers, maar ook printers waarmee u vanaf de PC kunt printen.

De etsmachine is bijzonder geschikt voor het markeren van vele metaalsoorten: RVS, staal, blanke metalen, hardmetalen, edelmetalen, werktuigstaal, verchroomd en vernikkeld staal, zink, aluminium, messing, etc.