Graveren-in-opdracht

U wilt uw materialen met laser voorzien van een logo, serienummer of datamatrix-codering? Maar de hoeveelheden laten het (nog) niet toe om zelf een markeersysteem aan te schaffen?
Hagoort Loonbeschrifting biedt uitkomst!

In onze modern ingerichte werkplaats in Hilvarenbeek verzorgen wij direct-part-markering conform uw eisen.
Met de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren, de lage initiële kosten en de snelle levertijden zijn wij de betrouwbare partner voor al uw beschriftingswensen.
Of u nu als industrieel bedrijf op zoek bent naar een betrouwbare productiepartner of u bent als dienstverlener op zoek voor een eenmalig project, Hagoort Loonbeschrifting heeft een pasklare oplossing.
Wij markeren voor u!

Onze werkplaats is voorzien van een breed scala aan markeersystemen, onder te verdelen in 3 groepen;

>> LASERGRAVEERSYSTEMEN
Onze lasers markeren vrijwel alle materialen op nauwkeurige en onuitwisbare manier.
De laser is uiterst flexibel in te stellen en is dus ook voor enkelstuks bijzonder geschikt.

Recent is onze werkplaats verrijkt met twee nieuwe Datalogic lasermarkeersystemen,
waaronder de Arex 20 Watt Fiberlaser. Met deze zware jongen beschikken we over een markeersysteem waarmee we werkelijk aan al uw beschriftingswensen kunnen beantwoorden.
Of u nu uw logo op uw producten wilt markeren, data of QR-codes; de mogelijkheden van lasergraveren zijn eindeloos.

>> NAALDGRAVEERSYSTEMEN
Naaldmarkeren is het markeren van oppervlakken met behulp van een naald die het productoppervlak zodanig mechanisch deformeert dat een markering duidelijk zichtbaar is.
Dit kan middels een pneumatisch – of een elektrisch markeersysteem.

Deze techniek wordt veel gebruikt voor o.a. het markeren van typeplaatjes, maar ook bij materialen die na het markeren nog een oppervlaktebehandeling moeten ondergaan. Tevens wordt met dit systeem een duidelijk uitleesbare datamatrix-code in uw materiaal gezet.
Met deze techniek kunnen zowel metalen producten worden gemarkeerd als ook kunststoffen.

>> ELECTROLITISCHE BESCHRIFTINGSSYSTEMEN
Elektrolytisch markeren is het markeren van stroom-geleidend materiaal door het inwerken van elektrolyt.
Het proces stamt uit de vliegtuigindustrie en wordt veel toegepast in de medische techniek (instrumenten en implantaten), in de reclame wereld en in de industrie.

De duurzaamheid van de beschrifting is gegarandeerd. Het principe van elektrolytisch beschriften is eenvoudig; Het is een soort zeefdruk, echter in plaats van drukken met inkt wordt hier een markering gezet middels elektrische stroom en een elektrolyt. Het wordt vooral ingezet daar waar betaalbare en duurzame markeringen op elektrisch geleidende producten gezet moet worden.

Het proces is gebaseerd op elektro-chemische erosie, waarbij het metaal-oppervlak tot een maximale diepte van 10 µm geoxideerd wordt. We verkrijgen dan een duurzame, contrastrijke en slijtvaste markering.

Wij garanderen een professionele en hoogwaardige afwerking voor al uw beschriftingsopdrachten. Bij ons kunt u terecht om opdrachten in vrijwel iedere materiaalsoort uit te laten uitvoeren.
U heeft een vraag? Hagoort Loonbeschrifting komt snel met het juiste antwoord.
Neem contact met ons op voor meer informatie.